Traduceri autorizate in limba germana se pot face doar de catre traducatorii autorizati de judecatoria din circumscriptia din care fac parte. Traduceri autorizate limba germana, facute in Germania, vor contine stampila si parafa de legalizare, precum si mentiunea traducatorului legata de prezentarea documentului in original.

Traduceri autorizate limba germana – romana, pe care doriti sa le prezentati in Romania, pot contine si apostila de la Haaga. Spre exemplu, traducerea adeverintei de rezidenta ( Anmeldung), traducerea certificatelor de nastere, traducerea procurilor notariale ori a actelor medicale.

Cand traducerea se face IN GERMANIA, din limba romana in limba germana si cand va trebuie in Germania, nu aveti nevoie de apostila.

Multi dintre dvs vin in Germania cu traducerile efectuate in Romania, traduceri care sunt refuzate de institutiile germane din diferite motive. Inainte de a plati aceste traduceri, asigurati-va ca vor fi acceptate in Germania!

In Germania vi se va cere foarte des sa traduceti :

-certificatele de nastere si/sau casatorie pentru a aplica la diferite institutii, cum ar fi aplicatia pentru alocatie, indemnizatie, somaj,

-diplomele si foile matricole pentru recunoasterea profesionala,

-certificatele de celibat pentru casatorie,

-certificatele profesionale sau cazierele judiciare pentru angajare

-hotararile judecatoresti,

-deciziile de divort,

-adeverintele legate de prestatiile sociale in Romania, sau cele legate de componenta familiei.

Prin BIROUL nostru din Frankfurt am Main aveti acces la traduceri autorizate limba germana, traduceri legalizate si, dupa caz, apostilate, la cel mai inalt nivel profesional. Traducatorii nostri sunt autorizati in Germania sa execute traduceri din romana in germana, din germana in romana, romana-engleza, engleza-romana, engleza-germana, germana-engleza.

Putem traduce pentru dvs orice document medical, tehnic, certificate de nastere si de casatorie, diplome, foi matricole, procuri, sentinte judecatoresti, adeverinte, discursuri, caziere judiciare, formulare.

Cereti AICI o cotatie de pret pentru traducerea autorizata de care aveti nevoie.

 

Va stam la dispozitie  si cu alte servicii  utile in Germania, pentru  PERSOANE FIZICE   sau pentru FIRME