Infiintare firma in Germania. Servicii pentru persoane juridice (GmbH, UG)

Informatia si o buna organizare sunt, credem noi, cele mai importante aspecte atunci cand va ganditi sa deschideti o firma in Germania, ori atunci cand doriti sa relocati activitatea firmei dvs din Romania.

Legislatia germana este destul de complexa si va pune la dispozitie mai multe variante de activitate comerciala, ceea ce insa poate ingreuna decizia dumneavoastra asupra unei anumite forme de inregistrare. In acest context, este absolut necesar sa cunoasteti toate optiunile pe care le aveti, si sa alegeti, cu ajutorul specialistilor, care este optiunea potrivita activitatii comerciale pe care doriti sa o demarati.

Aveti nevoie de organizare fara a pierde timp inutil, de un contabil specializat si cu experienta pe domeniul dvs de activitate, de un avocat care sa va pregateasca contractele, atat cele comerciale cat si cele legate de personal, si de un partener care poate sa coordoneze procedura si sa  va asiste, in limba romana, in tot acest demers.

Iar acel partener putem fi noi, daca interesul dvs vizeaza Landul Hessen, Frankfurt am Main si imprejurimi, un centru economic central si foarte important in Germania. Din 2013  lucram cu si pentru  antreprenori romani,  atat in servicii de inregistrare firma cat si in servicii diverse administrative necesare in timpul functionarii. Am dezvoltat un networking profesionist, putem accesa si coordona relatia cu  unii dintre cei mai buni specialisti contabili si juridici, atat de necesari unei bune functionari comerciale.

Concret, pentru deschiderea unei firme in Germania va stam la dispozitie cu:

 • Informatii, proceduri, organizare

  – consiliere administrativa legata de optiunile pe care le aveti, termene, costuri, procedura pas cu pas;

  – accesarea/identificarea unei case de contabilitate cu EXPERIENTA si personal pregatit in procedurile fiscale pe domeniul dvs de activitate,  coordonarea programarilor si stabilirea relatiei profesionale cu expertii contabili autorizati pentru consultanta fiscala in Germania;

  – indrumare,asistenta, traduceri si suport pentru problemele juridice si in relatia cu avocatii ( contracte, consultanta juridica, reprezentare juridica)

  –cautarea si identificarea sediului/ spatiului comercial ( birou, hale)

  –centralizarea datelor necesare privind procedura in sine de deschidere societate comerciala, inclusiv verificarea disponibilitatii numelui societatii;

 • Relatia cu institutiile si autoritatile germane pentru infiintarea societatii in Germania

  –coordonarea programarii notariale, cu transmiterea tuturor datelor relevante catre biroul notarial, in vederea autentificarii actului constitutiv al firmei;

  – asistenta si interpretariat autorizat in relatia cu notarul la semnarea actului de infiintare firma;

  –suport si asistenta  in vederea inregistrarii companiei la Oficiul Economic;

  –supervizarea intregii proceduri pana la inregistrarea companiei la Registrul Comertului;

  –deschiderea unui cont business;

 • Servicii pentru angajatii dvs relocati in Germania

  – consiliere pre-relocare pentru angajatii din Romania;

  – inregistrarea angajatilor la evidenta populatiei;

  -inregistrarea angajatilor inainte de angajarea pe teritoriul Germaniei: obtinerea numarului
  de identificare si a numarului social, inregistrarea la casa de
  asigurari de sanatate;

  -aplicatia de drepturi legale pentru angajati: alocatie pentru copii, indemnizatie de crestere;

 • Promovare si publicitate

  – redactarea textelor publicitare in limba germana pentru site, afise, flyere;

  –realizare video, spoturi publicitare pentru firma

  – coordonarea print: organizarea comenzilor si textelor pentru materialele de reclama (postere, flyere, carti de vizita) – cu texte in limba germana, engleza sau romana.

 • Consiliere de asigurari

  – consultanta cu privire la incheierea asigurarilor obligatorii si optionale necesare afacerii dumneavoastra si angajatilor dvs;

  – optiuni de asigurare a pensiei pentru liberii profesionisti sau pensii private, suplimentare, subventionate;

Pentru mai multe informatii privind demararea unei colaborari cu noi, pentru o programare sau o cotatie de pret, contactati-ne! 

Servicii pentru Firme