Este imbiss mobil o afacere in Germania?

Cine a trecut macar o data prin Germania stie cum arata un Imbiss mobil ( Imbisswagen ). Sunt acele masini speciale de unde vine un miros imbietor de carnati, cartofi prajiti sau pui la rotisor, prezente pe stadioane, in fata marilor hipermarkt-uri, pe strazile pietonale, in intersectii, la targuri, in parcari si la toate evenimentele orasului.

Cum deschidem o afacere in Germania, cu un Imbiss mobil?

Pentru a functiona ca si comerciant  cu Imbiss mobil trebuie respectate anumite reguli, incepand de la cursurile obligatorii de igiena pana autorizatiile de functionare sanitare, gaz si curent sau vanzare alcool. Daca nu sunteti familiarizat cu conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru a avea propriul dvs Imbiss mobil, ori daca nu stapaniti suficient de bine limba germana pentru legatura iminenta cu autoritatile, atunci inseamna ca aveti nevoie de suport administrativ in demararea afacerii dvs de tip Imbiss.

Trebuie sa stiti ca pentru vanzarea de alcool in imbiss mobil este nevoie de autorizatii speciale, asa cum pregatirea, condimentarea si pastrarea preparatelor trebuie sa aiba loc dupa reguli clare de igiena. O parte dintre preparatele de carne le puteti obtine in urma contractelor cu fabricile mai mari sau mai mici. Negociati-va conditiile fara sfiala!

 

Iar acest suport vi-l putem oferi noi.

 

  • Va puteti baza pe noi pentru punerea in ordine a actelor si informatiilor necesare pentru deschiderea si fiúnctionarea unui Imbiss, in ordine cronologica, si asa cum vi se cere de catre autoritati.

 

  • Va asistam direct in relatia cu autoritatile si in identificarea sursei de produse pentru afacerea dvs in Germania.

 

  • Va putem ajuta cu indrumare si informatii pentru inscrierea la evenimentele orasului, astfel incat imbiss-ul dvs mobil sa fie o afacere adevarata in Germania!

 

Luati legatura cu noi si cereti o intrevedere cu specialistii nostri pentru afacerile de tip mobil (Imbiss)