´´Va multumesc ´´Servicii pentru Romanii din Germania ´´pentru ca sunteti oameni si pentru ca sunteti profesionisti. Sunt multumit de serviciile pe care le-am primit si sunt chiar bucuros ca existati aici in zona. Pe curand! Tineti-o tot asa!´´
Ovidiu B. -antreprenor
´´Multumesc pentru ca ati inteles urgenta mea si m-ati ajutat nesperat de repede. Asa cum stiti, am obtinut ce am avut nevoie si asta datorita dvs, multumesc inca o data!´´
M.M - antreprenor
“Relocarea in Germania v-o datorez in totalitate. Multumesc pentru suportul continuu, sunteti asa cum mi s-a spus!”
Lucia M.
“Eu va multumesc pentru consultanta financiara, cea mai buna analiza si cele mai bune solutii propuse vreodata de un specialist. Am ajuns la dvs prin reocomandare si tot as ava voi recomanda mai departe. Sarbatori fericite!”
Pavel S - inginer
Sunteti o mana intinsa inecatului din mlastini! Va multumesc, Birou ROMANESC!
Nicu C.

Am deschis o firma cu ajutorul vostru, si am fost multumit de rapiditate si seriozitate! V-ati implicat si omeneste, nu numai profesional si pentru asta va MULTUMESC!

Andrei B.I.

Multumesc pentru suport la infiintarea Gmbh-ului. V-am recomandat!

G.G., Antreprenor

Am relocat firma mea din Romania in Germania, cu ajutorul biroului Weinberg Consult. A fost o colaborare placuta, doamna Claudia s-a ocupat de noi, cu multa intelegere si profesionalism. Va multumesc.

Cristian P.I. - Antreprenor

Va multumesc pentru coordonarea tuturor programarilor mele, pentru organizarea rapida si pentru contactele importante pe care mi le-ati mediat in Germania. Pe langa partea profesionala, sunteti niste oameni minunati, cu simtul umorului, si dati dovada de multa omenie. Danke!

A.M. - antreprenor
´Multumesc! Ma bucur ca am dat de voi.´´
Roxana S. -ajutor bucatar
´ Ich erhielt gestern die Schlüssel für die Wohnung in Nauheim.
Ich danke Ihnen für Ihre Hilfe. ´
A.B. - inginer IT
Am ramas placut surprinsa cand am descoperit o echipa atat de serioasa si devotata serviciilor pe care le presteaza, pentru noi, romanii de peste granita. Multumesc in primul rand, pentru faptul ca prin intermediul dvs am gasit locul de munca mult dorit si cautat. In al doilea rand pentru sprijin si loialitate, aceste trasaturi fiind prezente pe tot parcursul perioadei cand am beneficiat de consilierea dvs. Un 10 + pentru voi!´´
Diana C. - asistent medical
“Cu voi am reusit sa devin proprietarul unui apartament, fara batai de cap, fara sa alerg la banci, ceea ce pentru mine este o usurare. Si pentru asta va multumesc. Nu voi uita nici de suportul pe care mi l-ati oferit in relatia cu biroul notarial. Multumesc si pentru asta.”
V.B.- medic

M-ati ajutat sa imi aduc familia in Germania, acum doi ani. Suntem bine integrati, primim alocatie, am avut indemnizatie la copil cu ajutorul dvs, ajutor de la stat pentru apartament,ne-am clarificat cu problemele asigurarii si altele. Poate va mai aminiti de mine. Multumim, si eu si familia!

Victor