Biroul “Servicii pentru Romanii din Grmania!-Weinberg Consult, si-a inceput activitatea in anul 2013, cu un concept unic: am devenit partenerul ideal pentru rezolvarea diferitelor probleme cu care se confrunta romanii din Germania, fie persoane fizice, fie persoane juridice.

Cu seriozitate, multe ore de munca zilnica si cu rezultate foarte bune, am reusit sa castigam increderea romanilor, de la an la an tot mai multi. Suntem contactati de romani din toate colturile Germaniei si Romaniei, pentru a rezolva diferite probleme. Exista romani care vin de la sute de km distanta pentru o progamare la noi! Avem chiar si clienti care vin din Romania pana la Frankfurt, pentru a demara rezolvarea unei probleme mai vechi sau mai noi in Germania.

 

Suntem tot mai des intrebati, cand hotaram sa deschidem birouri si in alte zone, pentru a avea cat mai multi romani acces la serviciile noastre de calitate. Consideram ca acum a venit timpul sa intram si in alte orase, in alte zone ale Germaniei, iar asta o putem face alaturi de COLABORATORI seriosi.

Daca doriti sa lucrati in domeniul consilierii si serviciilor de relocare/adaptare/integrare pentru cetateanii romani din Germania, sub conceptul realizat de noi, intr-un mod care s-a dovedit a fi util si foarte bine primit de catre clienti, si daca doriti sa beneficiati de ajutorul si cunostintele noastre in acest domeniu, deĀ  experienta si organizarea noastra, va asteptam cu un mail de intentie colaborare. Vom sta de vorba personal, in detaliu, legat de o posibila colaborare intre noi si dvs.