Alocatia Germania – o tema actuala printre romanii din Germania, fie ei casatoriti, divortati, cu copiii in Germania ori cu copiii in Romania, angajati, antreprenori sau liberi profesionisti.

Cererea, si tot dosarul de alocatie in Germania este unul dintre serviciile cel mai des cerute la Biroul nostru. Din 2013 ne ocupam cu seriozitate de fiecare caz in parte, si ii asistam pe clientii nostri cu tot ceea ce este necesar pentru a depune cererea de alocatie in Germania.

Atunci cand nu vorbesti limba germana este aproape imposibil sa intelegi continutul formularelor ori scrisorilor, sa vorbesti telefonic sau personal cu functionarii, sa raspunzi in scris solicitarilor, sa faci costestatie, sau sa intelegi continutul unei decizii emise.

Motiv pentru care, stam alaturi de clientii nostri, cu suport in toata aceasta procedura de cerere si obtinere alocatia in Germania:

-vorbim in numele clientului la Familienkasse(institutia raspunzatoare de prelucrarea cererilor)

-premim corespondenta pentru clientii nostri

-contestam cu ajutor juridic unde e cazul, deciziile gresite

-raspundem in limba germana solicitarilor in scris legate de alocatie si documente

-traducem si legalizam certificate si/sau adeverinte necesare pentru alocatie in Germania.

Am avut si avem cazuri dintre cele mai diverse legate de alocatia germana. Familii cu copiii in Romania, iar ambii parinti la munca in Germania, parinti divortati cu copiii in Romania, bunici care au grija de copii in Romania, familii cu copiii nascuti in Germania, Italia, Spania, Franta, familii cu copiii la studii in alte state, familii relocate in Germania cu un copil, celalalt fiind la fostul sot/fosta sotie, familii cu copii adoptati, si asa mai departe.

Uneori, a fost nevoie sa preluam anumite cereri de alocatie de la un anumit punct, cereri facute de diferiti “binevoitori”¬† in mod total gresit, si sa corectam, sa clarificam, sa ducem treaba la bun sfarsit. Ne bucuram de increderea castigata si de succesul obtinut!

Atunci cand aveti nevoie de ajutor  legat de cererea de alocatie Germania, ori poate nu va descurcati sa intelegeti corespondenta, CONTACTATI-ne pentru o programare.